Er zijn verschillende manieren om te koken en recepten klaar te maken. De meest gebruikte manier is om gewoon te koken op een kookplaat. Daarnaast wordt er ook vaak gebruik gemaakt van een oven of magnetron. Maar ook een tosti apparaat wordt gebruikt om brood te roosteren of tosti’s te maken. Veel mensen gebruiken ook een airfryer in plaats van een oven en/of in plaats een frituurpan. Verder is het heel hip om je eten te slow-cooken. Hierbij stop je alle ingrediënten in een slowcooker. Deze slowcooker doe je in het stopcontact en je stelt de tijd in dat hij het moet gaan verwarmen. Gemiddeld is dit wel zo’n uur of 6 omdat de slowcooker met een lage temperatuur werkt. Daarom heet het ook een slowcooker. Nu hoef je er niet meer naar om te kijken en is je maaltijd klaar op het moment dat de tijd om is. Je kunt bijvoorbeeld ook in de avond alle ingrediënten voor het ontbijt in de slowcooker doen, gaan slapen en de volgende ochtend heerlijk genieten van een ontbijt.

Barbecueën

Nu hebben we eigenlijk alle manieren van recepten klaarmaken besproken behalve het barbecueën. Barbecueën doen we meestal vooral in de zomer. Naast dat het lekker is is het vooral ook heel gezellig om met familie of vrienden te gaan barbecueën. Sommige mensen vinden barbecueën echter wel moeilijker omdat de techniek van koken anders is dan op een normale kookplaat. Het is dus meestal maar een beetje gokken wanneer je vlees goed is. Soms is het dan ook het geval dat je vlees door gaard is. Daarnaast kun je maar op één manier koken via de barbecue. Daarom is The Bastard aanbieding echt iets om over na te denken als je houdt van barbecueën.

The Bastard barbecue

Met The Bastard barbecue kun je verschillende kooktechnieken uitvoeren. Je kunt grillen, bakken, stomen, roken en slow-cooken kan hier ook mee. Daarnaast lost deze barbecue ook een veel voorkomend probleem op. Je kunt namelijk de temperatuur meten van het vlees en zo precies weten wanneer je vlees goed gaar is maar niet te gaar. Op dit moment is er ook een aanbieding dat als je een barbecue koopt je er een gratis pizza pakket bij krijgt. Het is natuurlijk ook super leuk om lekker pizza’s te gaan maken buiten als het lekker weer is.